A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Чорнокам'янська філія Іваньківського ліцею Іваньківської сільської ради Черкаської області

ДЕНЬ ДОВКІЛЛЯ

Дата: 24.04.2023 08:35
Кількість переглядів: 15

Проведення акції «День довкілля»

День  довкілля відзначається в Україні щорічно у третю суботу квітня з 1998 року згідно з наказом Президента  «Про День довкілля».

З кожним роком проблема збереження довкілля стає все більш актуальною. З метою виховання дбайливого ставлення до природи рідного краю, у нашій школі було організовано та проведено акцію «За чисте довкілля».

Під час акції в Чорнокам’янській школі відбулося прибирання території шкільного подвір’я, упорядкування трав’яних газонів, побілка дерев.

Класні керівники провели зі своїми вихованцями заходи екологічного спрямування «Збережемо довкілля чистим», «Моє довкілля – моє майбутнє», переглянули відео «Людина і природа», «Сім порад як подбати про екологію та зекономити», виконали практичні завдання щодо правильного сортування відходів.

Упорядковування та приведення до належного естетичного стану території в нашій громаді та довкіллі – це обов’язок кожної людини. Це ознака нашої культури та свідомий обов’язок громадськості. Давайте долучатися до заходів благоустрою не лише під час проведення подібних акцій. А головне, дотримуватись всім відомого вислову: «Чисто не там, де прибирають, а там, де не смітять».

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора