A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Чорнокам'янська філія Іваньківського ліцею Іваньківської сільської ради Черкаської області

ВИСТОЯЛИ – ПЕРЕМОЖЕМО!

Дата: 28.02.2023 13:26
Кількість переглядів: 26

«Вистояли – переможемо!»

24 лютого річниця повномасштабного вторгнення рф в Україну

24 лютого 2023 року минає рік від початку повномасштабного збройного вторгнення російської федерації на територію України.  У ці дні українці об’єднуються, щоб знову привернути увагу світової громадськості до війни. Ми, українці, тримаємо оборону й демонструємо волю перемогти ворога, чим доводимо спроможність протистояти російській військовій агресії. Ми дякуємо нашим захисникам і захисницям, Збройним Силам України, Національній Гвардії України, волонтерам.

З метою вшанування мужності та героїзму захисників незалежності і територіальної цілісності України, військових традицій і звитяг Українського народу, сприяння подальшому зміцненню патріотичного духу, здобувачі освіти середньої ланки долучились до освітнього проєкт «Діалоги про війну» Українського інституту національної пам’яті.

Також школярі намалювали яскраві малюнки для виставки «Україна незламна, перемога за нами!», чим ще раз підтвердили те, що ми згуртовані, любимо свою країну і віримо у перемогу.

Нас захищає найкраща армія світу – наші сили оборони, наші військові. Тримають кордони, захищають нас на передовій, пильнують небо… Саме завдяки нашим захисникам і захисницям Україна стоїть міцно, бореться й живе.

Ми щиро дякуємо всім нашим воїнам! Ми схиляємо голови, віддаючи шану тим, хто віддав життя за нас…

Наша боротьба триває. Україна чинить опір і ми усі впевнені – перемога буде нашою!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора